De smoothiekar huren met gezonde en verfrissende smoothies

De nieuwe trend, smoothies. Iedereen probeert tegenwoordig een stuk gezonder te leven. En dat is nog niet altijd gemakkelijk. Maar met onze smoothies, komt u een stap verder. Door middel van lekker vers fruit te gebruiken, in combinatie met bevroren vruchten en vruchtensappen of zuivelproducten maken wij heerlijke smoothies. Tenzij echt nodig, voegen wij geen suiker toe. Uiteraard kunnen wij ook groente gebruiken om uw smoothie niet alleen gezonder maar ook energierijker te maken. Smoothies zijn perfect als presentje voor het personeel, maar ook leuk om uit te delen aan uw gasten op een evenement. Het is vaak een goeie energie booster op congressen en beurzen.

Onze smoothiekar is iets groter, maar heeft een frisse uitstraling. En staat leuk op verschillende locaties. Mocht u uw eigen logo erop plaatsen dan is dat altijd mogelijk. U kunt altijd ons ervaren personeel erbij huren, om zelf te kunnen genieten.

Wilt u naast een gezond drankje, ook een gezonde hap? Dan kunt u bij ons ook een fruitsalade afnemen. Met alleen maar vers fruit, een super gezonde 16.00 uur snack!

Meer informatie > Offerte aanvragen >

De smoothiekar huren met gezonde en verfrissende smoothies

© 2008 - 2024 12smoothiebar.nl Onderdeel van Partytools.nl